На вимогу компанії-постачальника може бути припинене електропостачання у семи об’єктах Броварського р-ну

image
25 Вересня 2019, 10:16
Поділитися:

Київобленерго, як оператор системи розподілу Київщини, зобов’язаний виконати вимогу постачальника та протягом 23 – 25 вересня відімкнути від живлення 21 абонента-боржника у різних районах області.  

Компанія-постачальник електричної енергії ТОВ «Київська обласна енергопостачальна компанія» надіслала до Київобленерго заявки на відключення від системи електропостачання соціально значущих організацій, установ та підприємств, які діють у різних районах Київської області.  Серед об’єктів на відключення – водоканали, житлово-комунальні господарства та медичні заклади.

Закон України «Про ринок електричної енергії» накладає на оператора системи розподілу (ОСР) зобов’язання невідкладно виконувати заявки енергопостачальних компаній на знеструмлення боржників. Це є таким самим обов’язком ОСР, як і розподіл електроенергії мережами, експлуатація і ремонт енергетичного обладнання та електромереж. Невиконання оператором системи розподілу заявки на відключення абонента є порушенням закону.

Щоб уникнути відключення, клієнтам необхідно звернутись до постачальника електроенергії  ТОВ «Київська обласна енергопостачальна компанія» та врегулювати питання заборгованості. Постачальник може відкликати заявку на відключення, і в такому разі відповідні абоненти не будуть знеструмлені.
До переліку боржників увійшли з Броварщини:

КП «Броваритепловодоенергія»
Садівниче товариство «Обслуговуючий кооператив «Десна-1»
Садівниче товариство «Обслуговуючий кооператив «Десна-2»
КНП «Броварська БКЛ» БРР та БМР
Броварський районний будинок культури
КП «Житлово-експлуатаційна контора – 4»
Гуртожиток будинкоуправління №1 Київського квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed