На вулицях Коцюбинського зрізають дерева

image
13 Вересня 2019, 15:06
Поділитися:

На вулицях Коцюбинського зрізають дерева і це робиться на благо жителів селища. Про це повідомив ВОселищного голови Сергій Даніш на своїй сторінці у Facebook.
“Друзі! Хочу поставити крапку на всіх маніпуляціях, що зараз відбуваються стосовно видалення дерев у парку біля Будинку культури. Багато мешканців Коцюбинського знають, що цієї неділі у парку впав аварійний дуб, раніше впало ще одне дерево. Хочу зауважити, що у нас працює спеціальна комісія по обстеженню зелених насаджень. Саме за її колективним рішенням, яке було затверджене виконавчим комітетом у парку зараз видаляються аварійні та небезпечні для мешканців, а особливо дітей, які граються на дитячому майданчику, дерева”, -йдеться у публікації.

Також він зайважив, що  часто дерево візуально може виглядати здоровим і навіть бути зеленим, але всередині мати велику порожнину і у будь-який момент при сильному пориві вітру ризикує впасти у людному місці. Фахівці це добре знають.
“Ще раз наголошую, у парку видаляються тільки аварійні і небезпечні дерева! Крім того, ми запланували передбачити у бюджеті селища на 2020 рік кошти на масштабне висадження молодих дерев у парку, адже, на жаль, сухостійних і аварійних дерев там чимало”,- додав Даніш.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Афіша заходів до святкування Дня селищаКоцюбинське
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня