На вулиці Бежівка в Борисполі вбили військовослужбовця

На вулиці Бежівка в Борисполі вбили військовослужбовця
4 Червня 2024, 15:17
Поділитися:

Про випадок смерті військовослужбовця на вулиці міста повідомив на плановій нараді 3 червня керівник Бориспільського районного управління поліції Тарас Кравчук. 

За його словами, випадок стався на вулиці Бежівка у ніч із неділі на понеділок. Обставини справи та хронологію подій встановили, особу, яка нанесла тілесні ушкодження, встановлено і затримано. «Зараз визначаємося із кваліфікацією, будемо спільно з Бориспільською окружною прокуратурою повідомляти про підозру», — зазначив Тарас Кравчук.

Крім того, він прозвітував про події минулого тижня. Відповідно до даних поліції, за тиждень зареєстровано одне ДТП з потерпілими, скоєно 14 злочинів, 10 із яких розкрито по гарячих слідах. Із 8 тяжких злочинів розкрито 5. Зафіксовано 21 факт смертей. Складено 5 адміністративних протоколів за домашнє насильство та 6 — про вчинення дрібних крадіжок. 

«Заслуговує уваги той факт, що за тиждень було два випадки вилучення боєприпасів та зброї. Обидва вони сталися в селах — у Іванкові та Глибокому, причому у Глибокому виявили зброю, коли приїхали за викликом на сімейний скандал. Тому я попрошу сільських старост звернути увагу на питання незаконного зберігання зброї. Якщо є інформація про осіб, що можуть зберігати зброю чи боєприпаси, прошу негайно повідомити в поліцію, адже якщо сьогодні людина просто погрожує зброєю, завтра вона може вистрелити і призвести до летальних випадків», — наголосив керівник поліції. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама