На вул. Шолом – Алейхема в Броварах змінять схему дорожнього руху. Навіщо?

На вул. Шолом – Алейхема в Броварах змінять схему дорожнього руху. Навіщо?
5 Березня 2024, 19:45
Поділитися:

Сьогодні члени виконкому проголосували за внесення змін у додаток до рішення виконавчого комітету Броварської міськради від 23.06.2021 р. «Про надання функцій замовника на розроблення та впровадження схем організації дорожнього руху» (зі змінами), доповнивши перелік позицією 14.

Зміни у схемі дорожнього руху стосуватимуться ділянки дороги на вул. Шолом – Алейхема від буд. № 58 до перетину з вул. Гоголя.

Як пояснила журналістам «Трибуни» начальниця управління БЖКГІТ Світлана Решетова, рішення виникло у відповідь на численні звернення від містян щодо підвищеної  аварійності на цій ділянці дороги. Ймовірно, аварії трапляються і через перевищення швидкості водіями на вузькій дорозі.

Тепер фахівці КП «Бровари-Благоустрій» розроблять можливі варіанти зміни схеми дорожнього руху вулицею, а остаточний план затверджуватимуть із поліцією. Як саме планують змінити схему руху – наразі невідомо.

Читайте також:

Безпека руху для пішоходів при будівництві Макдональдзу та невиконання зобов’язань забудовником ЖК «Скандія»: активісти вимагають від влади дій

У Броварах на аварійно небезпечному перехресті Незалежності – Січових Стрільців планують облаштувати клумбу задля кругового руху

Порятунок озера Білого в Броварах: що планують робити

Штраф у понад 3 тис. грн: у Броварах пенсіонер спалював сміття після комунальників на зеленій зоні

Читати далі: На вул. Шолом – Алейхема в Броварах змінять схему дорожнього руху. Навіщо? , автор Попова Тамара

Джерело: Трибуна – Бровари