На вул. Чорновола «накрили» зал гральних автоматів | Трибуна

image
22 Травня 2020, 17:13
Поділитися:

Правоохоронці встановили, що на вул. В’ячеслава Чорновола діє незаконний зал гральних автоматів. Вони провели там невідкладний обшук, вилучивши відповідне обладнання, комп’ютерну техніку, телефони та гроші. Про це повідомляють у Національній поліції України.

Як зазначають поліціянти, коли вони намагалися відчинити двері закладу, адміністратор разом із відвідувачами намагалися сховати в підвісній стелі комп’ютерну техніку.

У результаті, слідчі поліції вилучили з приміщення обладнання, за допомоги якого надавалися послуги у гральній сфері, а також мобільні телефони, гроші, записи розрахунків.

Поліція ліквідувала підпільний заклад азартних ігор у м. #Бровари Поліцейські встановили, що на вул. Чорновола діє…

Опубліковано Броварський відділ поліції Пʼятниця, 22 травня 2020 р.

Наразі правоохоронці вирішують чи накладати арешт на вилучене майно. Також встановлюють коло причетних до організації підпільного грального бізнесу, щоб притягнути їх до відповідальності.

За виявленими фактами відкрили кримінальне провадження за ст. 203-2 Кримінального кодексу України – «зайняття гральним бізнесом». Відповідно до санкції статті, винним загрожує штраф від 170 000 до 850 000 грн.

Читайте також:

У Броварах поліція не закрила жодного грального закладу?На Торгмаші поліція «накрила» гральний заклад. ФОТО. ВІДЕОБільшість гральних установ Броварів працюють конспіративно. Поліція шукає

 

Post Views: 44

Джерело: Трибуна – Бровари