На війні з окупантами загинув чемпіон України з кікбоксингу Максим Бордусь

image
21 Червня 2023, 13:01
Поділитися:

21 червня 2023 г. 11:25

11 червня у запеклих боях проти російських загарбників загинув кікбоксер Максим Бордусь. Максим ставав переможцем та призером десятків турнірів і був чемпіоном України з кікбоксингу WAKO.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на сайті Спортивного комітету України “Янголи спорту”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Щодня наближав перемогу України зі зброєю в руках, але сам її не побачить. 11 червня 2023 року у запеклих боях проти російських загарбників загинув кікбоксер Максим Бордусь. Завжди усміхнений і готовий прийти на допомогу у будь-який момент – таким пам’ятають його товариші у спортивному колі”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомляють в комітеті, Максим ставав переможцем та призером десятків турнірів і був чемпіоном України з кікбоксингу WAKO.

Зазначимо, киянин Максим Бордусь 24 лютого 2022 рокудобровільно мобілізувався на фронт.Спочатку відвойовував у складі 112 бригади ТРО Київ та Київську область. Згодом відправився на схід, Лиманський напрямок. У березні перевівсяв штурмову бригаду АЗОВ.Після двох місяців підготовки він разом зі своїм підрозділом з завданням наступальних дій відправився на Запорізький напрямок.Максим загинув від ворожого снаряду, виконуючи бойове завданняна Запорізькому напрямку.

На Офіційному інтернет представництві президента зареєстровано петицію з закликом присвоїти Максиму Бордусю звання Героя України. Наразі петиція набрала 2354 голосів з 25 тис. необхідних.

Нагадаємо, 9 березня на війні проти російських окупантів загинув піхотинець і співзасновник київської “Rock School” Володимир Бульба.

Читайте: На війні з росіянами загинув співзасновник київської “Rock School” Володимир Бульба

Фото: Янголи спорту

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона