На вертикальному забігу у столиці учасники подолали 35 поверхів

image
20 Жовтня 2020, 10:56
Поділитися:

Вперше за 4 роки в Києві відбулися змагання з вертикального бігу RUNUP! Круті Забіги.

Учасники двічі стартували зі стілабатної частини ЖК Manhattan City (5 поверх) забігали на 40 поверх (2й рівень даху) та знову спускалися донизу. За результатами двох відбіркових забігів було визначено 5х найшвидших чоловіків та жінок, що вийшли на останній Штурм.

Для фіналістів була підготовлена головна мета – дістатися самісінького даху комплекса. Саме там було встановлено фінішну лінію та нещадно поливала злива. Незважаючи на це, всі фіналісти успішно здолали цю перешкоду та відсвяткували фініш!   

Результати фінішерів (час, за який можна по-факту дістатися даху): серед жінок найшвидше подолала дистацію Марія Тимощук (04:59), серед чоловіків – Сергій Попов (03:47). 

Унікальність заходу полягала в тому, що спеціально для нього на 1 день було припинено всі будівельні роботи, а будівельний майданчик протягом тижня було спеціально підготовлено для безпечного проведення заходу. Зважаючи на позитивний резонанс та високий запит, вже анонсовано продовження серії RUNUP! з підкоренням даху Manhattan City на 2021 рік.

Нагадаємо, у Києві відбувся дитячий фестиваль «Золота шайба»

Марія Катаєва, фото Олексія Іванова

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ