На в’їзді до Києва з боку Житомира вантажівка протаранила блокпост (фото)

image
2 Вересня 2023, 13:03
Поділитися:

2 вересня 2023 г. 13:02

У Святошинському районі Києва сьогодні, 2 вересня, на Житомирському шосе водій вантажівки не впорався з керуванням та протаранив блокпост. Бетонні блоки споруди розкидало по проїжджій частині, що ускладнило рух. Наслідки ДТП ліквідували рятувальники КАРС “Київська служба порятунку”.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, ДТП сталася вранці 2 вересня на в’їзді до Києва з боку Житомира. Водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням та протаранив блокпост.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Фортифікаційна споруда не витримала удару, бетонні блоки конструкції розкидало по проїжджій частині Житомирського шосе. Обійшлося без жертв, але було суттєво ускладнено рух автотранспорту.

Рятувальники КАРС в кількості 4 осіб оперативно прибули на місце ДТП та за допомогою 2 одиниці техніки прибрали бетонні блоки з дороги. Рух автотранспорту на Житомирському шосе відновлено.

Нагадаємо, це, на жаль не перша ДТП на блокпостах поблизу столиці. Так, у ніч на 26 травня 2023 року голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть бійця Національної гвардії України на блокпосту в столиці. Наразі правоохоронці завершили розслідування щодо судді, справу передано до суду.

Читайте: ДБР завершило розслідування у справі судді Тандира, який на смерть збив нацгвардійця на блокпосту в Києві

Як інформувала KВ, 25 липня у Святошинському районі столиці на блокпосту водій збив двох військовослужбовців. Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості.

Читайте: Водія, який збив військовослужбовців на блокпосту у Києві, заарештували на два місяці

Фото: КАРС

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона