На Українському тижні моди показали відверті наряди

image
1 Вересня 2019, 19:16
Поділитися:

З 31 серпня по 4 вересня в Києві проходить тиждень моди Ukrainian Fashion Week SS20. Подія відбувається з 1997-го року (тобто вже 22 роки), залишаючись місцем зустрічі для українських дизайнерів і всіх учасників фешн-ринку.

У цьому сезоні Ukrainian Fashion Week представить 45 модних шоу від 64 дизайнерських брендів, 5 спеціальних проектів, навчальні лекції та дискусії. Дизайнери презентують свої колекції на сезон весна-літо 2020. Знайомимо з колекціями, які показали першого дня в Мистецькому Арсеналі.

Український бренд Gasanova, відомий своїм зухвалим і сексуальним кроєм, створив колекцію в дусі глобальної тенденції переходу на розумне споживання. Вона складається з 4 блоків, у кожному з яких − 7 образів, що звучать у шовку, вовні, денімі та кристальній тканині. Така структура дає змогу легко поєднувати речі між собою, створюючи повноцінний капсульний гардероб. Максимум варіантів стилізації можна досягти з мінімальним числом виробів, що робить колекцію універсальною − практично для будь-якої ситуації. 

Короткі бандажні сукні з костюмної тканини, корсети з деніму з глибоким декольте та обтислі кристальні сукні в діл дизайнерка розбавляє стриманою колірною гамою і структурним кроєм, підкреслюючи різноплановий і позбавлений стереотипів стиль сучасної жінки.


Колекція POUSTOVIT SS20 натхнена містечком Сен-Поль-де-Ванс на півдні Франції, у якому в 20-х роках художник-авангардист Поль Ру заснував свій знаменитий готель “Золота Голубка”. Цей готель був справжнім хабом, в якому жили і творили найкреативніші люди Європи: Жак Превер, Пікассо, Шагал, Матісс, його відвідували скульптори, кінематографісти і навіть принц Вельський, який згодом відрікся від трону. Там панувала атмосфера неймовірного поєднання творчості, краси та art de vivre. 

Кольори колекції: білий, червоний, синій, жовтий − яскраві поєднання, характерні для авангардистів тієї епохи. Важливим акцентом стало використання ручної роботи − плетених деталей, мережива та аксесуарів, макраме by Knitlab, яскравого намиста by Chichkans, сувенірів, а також техніки тайдай в авторських принтах як знакова й актуальна частина історії бренду.

До речі, охочі мають змогу дивитися всі покази Ukrainian Fashion Week SS20 онлайн.

Фото Бориса Корпусенка

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ