На цьому тижні у Борисполі відкривається нове Сільпо

image
14 Грудня 2022, 14:26
Поділитися:

Про відкриття нового супермаркету у Борисполі повідомляє мережа “Сільпо”. У інформації, розміщеній на офіційній сторінці мережі, говориться, що заклад на вул. Київський Шлях, 6 відчиниться 16 грудня, у п’ятницю, о 12:00.

Як і дизайн супермаркета мережі у центрі міста, оформлення нового супермаркету буде присвячене авіації. Щоправда, не сучасній, а літальним апаратам минулого та майбутнього. Відвідувачів зустріне наукова фантастика та вигадані технології, різноманітні гелікоптери, винайдені ще у 20-х роках минулого століття. “Тут можливе і неможливе майбутнє зустрічається з надприродним розумом і незвичними об’єктами. Це ретрофутуризм у дії”, – говориться в повідомленні.

Супермаркет почав проєктуватися та отримав своє дизайнерське вбрання ще до початку повномасштабного вторгнення, через військові дії його відкриття трохи затрималось. Супермаркет обладнаний генератором, тому працюватиме навіть під час відключень світла. Керівництво закладу наголошує, що тут можна буде не лише зробити покупки, а й зарядити гаджети та попрацювати.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама