На Трухановому острові шанувальників танцювальної музики чекає триденний фестиваль

image
14 Червня 2019, 16:19
Поділитися:

15 – 17 червня на Трухановому острові триватиме Міжнародний фестиваль електронної музики «Острів», який відбудеться вже усьоме.

Цього року у фестивалі візьмуть участь понад 50 артистів із різних країн, зокрема, з Бельгії, Німеччини, Болгарії, Швейцарії, Іспанії, Франції, Румунії. Фестиваль порадує любителів музики і танців органічним лайн-апом з іменами цікавих музикантів і артистів, а також представниками кращих лейблів, промокоманд і ком’юніті української електронної сцени.

– Потужна енергетика природи, химерні декорації, звук, здатний проникати в кожну клітину організму і танці … Нескінченні танці в оточенні друзів і однодумців на Твоєму Острові!, – обіцяють організатори.

Щоправда, і вхід на триденний музичний марафон, коштує недешево 1300 грн.

Ініціатором проведення заходу виступило ТОВ «ФІШ КЕН ФЛАЙ». Про організацію заходу підписано розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1075. Зокрема, монтаж конструкцій та обладнання, потрібного для організації та проведення заходу, здійснюватиметься з 14 червня, демонтаж – із 18 до 25 червня.

Під час заходу Національна поліція у м. Києві та Управління патрульної поліції в м. Києві забезпечуватиме публічну безпеку і порядок, Головне управління ДСНС у м. Києві – чергування пожежно-рятувальної техніки, Департамент охорони здоров’я – бригад екстреної (швидкої) допомоги.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ