На Троєщині оновлюють парк із озером

image
1 Жовтня 2019, 07:53
Поділитися:

Розпочалася друга черга капітального ремонту в парку з водними об’єктами уздовж проспекту Генерала Ватутіна між вулицями Оноре де Бальзака та проспектом Маяковського в Деснянському районі.

Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

– Першочергово провели роботи із розчищення території, зараз завершується розчистка озера. У новій частині парку будуть прокладені пішохідні та велосипедні доріжки загальною площею більше 6000 кв. м, прокладено майже 1800 м. п. поливо-зрошувальної системи. Для комфортних вечірніх прогулянок передбачається влаштувати освітлення. У цій частині парку також планується розмістити універсальне поле для міні-футболу й волейболу, спортивний майданчик із тренажерами та альтанку для гри в шахи, – розповіли у зеленбуді.

Також, за стандартами сучасних парків, будуть встановлені нові лави та урни, навігаційні покажчики, відеоспостереження, а також посіяний газон, висаджені дерева, кущі, квіти.
Загальна територія даного парку у Деснянському районі – 9,5848 га.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року відкрито першу чергу капремонту парку.

Нагадаємо, на транспортній розв’язці просп. Генерала Ватутіна – вул. Оноре де Бальзака встановили опори освітлення для велодоріжки.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ