На Троєщині облаштують «зелені» майданчики для контейнерів

image
7 Червня 2019, 08:19
Поділитися:

У Деснянському районі міста облаштовують «зелені» майданчики для сміттєвих контейнерів. Один із таких експериментальних майданчиків облаштовано на розі вулиць Милославської та Лісківської. Про це повідомляє Деснянська РДА.

Майданчики для сміттєвих контейнерів віддалені від житлових будинків, навчальних, лікувально-профілактичних закладів та зелених зон, мають водонепроникне покриття та обладнані навісами, що захищає контейнери від несприятливих погодних умов, сприяє ефективній утилізації сміття. Також, якщо раніше можна було спостерігати, як мешканці викидали сміття не в контейнери, а поруч, створюючи сміттєзвалища біля контейнерів, то тепер люди стали охайнішими. Створення майданчиків для сміттєвих контейнерів їх дисциплінує, – говорить директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району міста Києва» Ірина Бойко.

Контейнерні майданчики облаштовуються з метою забезпечення санітарного очищення території, відновлення благоустрою, озеленення та підготовки об`єктів міської інфраструктури.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ