На Троєщині буде двосторонній рух по вулиці Бальзака: як це полегшить життя мешканцям

image
7 Лютого 2019, 07:56
Поділитися:

Відновлення двостороннього руху по всій довжині вулиці Бальзака дозволить щодня значно економити власний час мешканцям Троєщини. У Деснянському районі вже цього року планують повноцінно відновити двосторонній рух по всій довжині вулиці Бальзака з організацією з’їздів з вул. Бальзака (парна сторона) на просп. Шухевича та з просп. Шухевича на вул. Бальзака (непарна сторона).

Представники компанії «А+С Україна» безкоштовно допомогли Деснянському району напрацювати ряд якісних рекомендацій до предпроектних пропозицій, запобігти ризикам під час здійснення запланованих реконструкцій на перетині вул. Бальзака – вул. Каштанова, просп. Шухевича – вул. Каштанова та забезпечити транспортний баланс між окремими дорожньо-транспортними вузлами.

Як повідомляє Деснянська РДА, була розроблена базова транспортна модель з урахуванням існуючої інтенсивності дорожнього руху та геометричних параметрів проїзних частин. За результатами звіту ТОВ «А+С Україна», така реконструкція зменшить перепробіг для автомобілів на 4264,9 км та час поїздки на 2578 годин.

Голова Деснянського району Геннадій Заболотний провів виїзну нараду з депутатами Київради Ганною Старостенко, Сергієм Майзелем, представниками комунальних підприємств та підрядної організації й визначили строки початку та завершення виконання робіт, а також перелік робіт, що мають виконуватися.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ