На трасі Київ-Одеса внаслідок лобового зіткнення авто загинули дві людини

image
10 Серпня 2023, 14:48
Поділитися:

10 серпня 2023 г. 14:44

У Київській області сьогодні, 10 серпня, на трасі Київ-Одеса сталось лобове зіткнення автомобілів Citroen та “ВАЗ”. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир легковика “ВАЗ” загинули на місці, для деблокування тіла одного із загиблих знадобилась допомога рятувальників.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“10 серпня о 07:40 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Одеса неподалік села Насташка”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що сталось лобове зіткнення автомобілів Citroen Jumpy та “ВАЗ 2105”. На місце події прибув черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Рокитне.

В результаті ДТП водій автомобіля Citroen Jumpy не постраждав та від госпіталізації відмовився. Але, на жаль, водій та пасажир “ВАЗ 2105” загинули на місці. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента деблокували водія тіло без ознак життя.

Нагадаємо, у Вишгороді Київської області у вечір п’ятниці, 4 серпня, двоє мотоциклістів загинули внаслідок зіткнення з легковим автомобілем. Водія авто з травмами госпіталізували. Поліція Київщини розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди із загиблими.

Читайте: На Київщині відновлюють роботу ще 11 камер автофіксації порушень ПДР (адреси)

Фото: ГУ ДСНС в Київський області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона