На трамвайній станції Шухевича у Києві впала частина сходів, що ведуть на платформу (фото)

image
22 Січня 2024, 12:36
Поділитися:

22 січня 2024 г. 12:23

У Києві на станції швидкісного трамваю ім. Романа Шухевича відпала з висоти кількох метрів частина сходів, що ведуть на платформу станції. Транспортні активісти принагідно закликають киян підписувати електронну петицію про виділення коштів на ремонт зношеної трамвайної інфраструктури та безбарєрність у столиці.

Про цеKВ дізналася з повідомлення Telegram-каналу “Пасажири Києва”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На станції трамваю Романа Шухевича відбувся плановий самодемонтаж частини сходів. А так все ок, звісно. Щоб такого не було, допоможіть зібрати 6000 підписів під петицією про виділення коштів на ремонт зношеної трамвайної інфраструктури та безбарєрність”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Електронна петиція №12695 “Бюджет 2024 року на безбар’єрність, безпеку дорожнього руху і ремонт зношеної трамвайної інфраструктури” містить пропозиції про виділення додаткових коштів з міського бюджету на заходи по безбар’єрності, безпеці дорожнього руху і ремонту зношеної трамвайної інфраструктури на суму 3,57 млрд грн за рахунок зменшення непріоритетних видатків.

За відкритими даними, 1 січня 2009 року згадана станція була закрита на реконструкцію. 24 жовтня 2012 року була відновлена робота станції після реконструкції. Раніше ця станція носила ім’я генерала Ватутіна, поки 4 січня 2022 року не була перейменована на честь українського військового діяча та Героя України Романа Шухевича.

Читайте: Віталій Кличко перевірив, як триває реконструкція зупинкових комплексів Борщагівської гілки швидкісного трамвая

Фото: “Пасажири Києва”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона