На трьох вулицях Петропавлівської Борщагівки побудують дощову каналізацію

image
15 Вересня 2020, 11:39
Поділитися:

15 сентября 2020 г. 11:26

На вулицях Полтавська, Весняна та Мельниченка села Петропавлівська Борщагівка на Київщині до липня 2021 року повинні побудувати водовідведення дощових та талих вод. Сільська рада довірила виконувати ці роботи ТОВ “Коммерс Енерджи” і заплатить підряднику майже 9 млн гривень.

Як KV стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 9 вересня 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільрада уклала договір з ТОВ “Коммерс Енерджи” (*) на будівництво водовідведення дощових та талих вод по вулицях Полтавська, Весняна та Мельниченка (між вулицями Черкаська та Мальовнича) в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області. Ціна договору склала 8,9 млн гривень.

ТОВ “Коммерс Енерджи” до кінця червня 2021 року повинно розібрати існуюче дорожнє покриття, розширити свердловини та прокласти дощову каналізацію, облаштувати колодязі та встановити 38 люків і 76 дощоприймачів, відновити дорожнє покриття.

У поточному році роботи планують профінансувати на 700 тис. гривень, у 2021 році – 8,2 млн гривень.

в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Коммерс Енерджи” зареєстровано в 2016 році в Києві. Статутний фонд – 300 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво трубопроводів. Засновник та керівник компанії – Олександр Лаврінчук.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “Коммерс Енерджи” уклало 21 договір (враховуючи нинішній) на загальну суму 49 млн гривень. Найбільші замовники – Петропавлівсько-Борщагівська сільрада та КП “Полтававодоканал” (інформація Zакупівлі).

Нагадаємо, в серпні 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільрада за 9,2 млн гривень замовила капремонт і благоустрій парку “Загай” на вулиці Парковій. До листопада 2020 року там повинні облаштувати тротуари і засіяти газони.

Читайте: У Петропавлівській Борщагівці за 9,2 млн гривень облаштують парк “Загай”

Сільраду Петропавлівської Борщагівки з 1983 року очолює Олексій Кодебський.

* ТОВ “Коммерс Енерджи” (Код ЄДРПОУ: 40256953)

Фото: Мостовой

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона