На території Обухівської громади відбулася «Повстанська Ватра 2022»

На території Обухівської громади відбулася «Повстанська Ватра 2022»
24 Жовтня 2022, 17:01
Поділитися:



Київська область,Обухівський район, Обухівська тергромада. На території Обухівської громади відбулася «Повстанська Ватра 2022».

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на kv.dsns.gov.ua.

Молодь – майбутнє нашої країни, ми маємо навчити підростаюче покоління жити безпечно, особливо в умовах військових дій. Адже небезпека, нажаль, чатує на кожному кроці і знати елементарні правила виживання та захисту це вже просто сучасна необхідність, йдеться у повідомленні.

Тому силами Київської округи ПЛАСТу – Національної скаутської організації України, 22 жовтня на території Обухівської міської територіальної громади проведено захід «Повстанська Ватра 2022». До даного заходу долучилися й рятувальники Обухівського району.

В дружній невимушеній атмосфері фахівці ДСНС розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки, як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, розповіли рятувальники.





Source link