На території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів – рішення обласної комісії ТЕБ та НС

image
11 Вересня 2020, 11:29
Поділитися:

11 сентября 2020 г. 11:22

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 на території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів, крім тих які проводяться закладами культури у власних приміщеннях та для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності. Рішення про це було прийняте 10 вересня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Василя Володіна.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

Зокрема, обласною комісією заборонено проведення дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів) та діяльність закладів громадського харчування при організації дозвілля – ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо. Заборону встановлено на час дії карантину.

При цьому наголошується, що вказані заклади можуть продовжувати працювати, але за умови дотримання карантинних обмежень.

в Телеграм

“Ситуація із захворюванням на коронавірус в області з кожним днем стає все гострішою. На сьогодні вже 6554 лабораторно підтверджені випадки захворювання. Лише за добу виявлено 95 нових випадків. Тому я вкотре закликаю жителів Київщини бути відповідальними. І це стосується не лише вашого здоров’я, а й здоров’я ваших близьких, родичів, знайомих та людей, з якими ви щодня стикаєтесь на вулиці, у транспорті, на роботі. Не нехтуйте простими правилами безпеки! Носіть маски, мийте частіше руки, дотримуйтесь соціальної дистанції. Давайте подолаємо пандемію разом!” – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

Читайте: За добу на Київщині виявлено 95 нових носіїв COVID-19

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона