На території криміналістичного центру МВС під Києвом внаслідок вибуху загинули 4 людини

image
20 Серпня 2023, 17:41
Поділитися:

20 серпня 2023 г. 17:32

У суботу, 19 серпня, в селі Петропавлівська Борщагівка у складському приміщенні на території Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (ДНДКЦ) МВС виникла пожежа та пролунали вибухи. Внаслідок цього загинули чотири співробітники.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні видання “Суспільне” з посиланням на інформацію речниці поліції Київщини ІриниПрянішнікової.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“…у селі Петропавлівська Борщагівка Бучанського району на Київщині сталася пожежа у складському приміщенні. Внаслідок цього загинули чотири працівника ДНДКЦ”, – повідомили у виданні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили в ГУ Нацполіції в Київській області, за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки.

Нагадаємо, у суботу, 19 серпня, в одному з районів столиці, поблизу Кільцевої дороги пролунали вибухи. На місце прибули відповідні служби. За інформацією ДСНС, пожежа виникла на складі у Петропавлівській Борщагівці.

Читайте: У Києві в районі Кільцевої дороги пролунали вибухи

Згодом стало відомо, що в складському приміщенні ДНДКЦ МВС виникла пожежа. Попередньо, відбулася детонація вибухонебезпечних предметів при проведенні експертизи. Є постраждалі працівники експертної служби. Мешканців попросили задля безпеки не наближатися до місця пожежі.

Читайте: Поблизу столиці на території експертно-криміналістичного центру відбулася детонація ВНП, – МВС

Фото: Поліція Київщини

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона