На території Ірпінської громади утворили 5 округів, у яких обиратимуть депутатів міськради (документ)

image
6 Вересня 2020, 16:40
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінська міська територіальна виборча комісія утворила п’ять виборчих округів, у яких 25 жовтня ц. р. обиратимуться депутати міської ради. Про це йдеться в ухваленій сьогодні постанові комісії, яка потрапила в розпорядження ITV.

«Утворити територіальні виборчі округи для проведення виборів депутатів Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області в загальній кількості — 5 (п’ять)», — зазначається в документі.

Нагадаємо, 10 серпня ЦВК сформувала склад Ірпінської міської територіальної виборчої комісії з 18 осіб. Головою комісії призначено представницю місцевої організації партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Сидорук, її заступниця Людмила Ананьєва представляє «Слугу народу», секретар комісії Андрій Личманюк — від «Європейської солідарності». Загалом у складі комісії — три представники від «Слуги народу», по два — від «Опозиційної платформи – За життя», «Батьківщини», «Європейської солідарності» й «Голосу» та по одному — від «Свободи», Ліберальної партії України, партій «Солідарність жінок України», «За Майбутнє», «Нове життя», «Україна славетна» і «Рідне Закарпаття».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV