На території 7-ої школи п’яні підлітки погрожували охоронцям. ВІДЕО | Трибуна

image
16 Грудня 2019, 20:52
Поділитися:

Учора ввечері, 15 грудня, працівники охоронної фірми «Комкон» отримали виклик до 7-ої школи, на території якої підлітки вживали алкоголь. На зауваження охоронців 16-19 літні молоді люди, які вже були в стані алкогольного сп’яніння, матюкалися і погрожувати. Про це свідчать відеодокази, надані охоронцями «Комкону». У поліції факт розпивання алкоголю неповнолітніми не підтвердили й акта не складали.

Виклик на пульт фірми «Комкон» надійшов 15 грудня о 19:34 від охоронця 7-ї школи. Після прибуття на місце події двох екіпажів, на території виявили молодих людей у віці від 16 до 19 років – як хлопців, так і дівчат – більшість із яких були нетверезими, зазначають «комконівці».

Охоронці запропонували забрати із собою спиртні напої, а також продукти харчування, та покинути територію школи. Однак у відповідь отримали нецензурну лайку та погрози.

Відео розмови охоронців із молодими людьми

Як розповідають охоронці, на місце події викликали наряд поліції. Правоохоронці приїхали, переписали дані молодих людей і поїхали. Протоколи про адміністративні правопорушення не складали.

У Броварському відділі поліції такий виклик підтвердили, однак не підтвердили факт уживання алкогольних напоїв на території школи. Мовляв, на місці подій нічого не зафіксували.

Зазначимо, за вживання алкогольних напоїв і перебування в нетверезому стані в громадських місцях передбачене покарання за статтею 178 КУпАП. За перше таке порушення протягом року можна отримати від 17 до 51 грн штрафу. А за регулярне – навіть арешт до 15 діб.

Читайте також:

Діти п’яні та з наркотичним передозуванням: підсумки святкування Дня Броварів
Що для підлітків алкоголь, сигарети, наркотики та соцмережі. Дослідження

Головне фото – з інтернету тематичне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари