На Теремках спіймали крадія дощових решіток

image
13 Квітня 2020, 07:50
Поділитися:

У Голосіївському районі правоохоронці затримали чергового мисливця за «дармовим» металом. В багажнику його машини знайшли 4 решітки зливової каналізації. Інцидент стався на житловому масиві Теремки-2.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

– Близько 4-ї години ранку на службу 102 зателефонувала мешканка одного з будинків, що на вулиці Композитора Лятошинського. Зі слів жінки, двоє невідомих чоловіків на автомобілі Chevrolet намагаються викрасти водоприймальні зливові решітки. Громадянка описала інспекторам одяг, зовнішній вигляд та колір автівки, – розповіли правоохоронці.  

Згодом патрульні знайшли схожу за описом машину на одній із вулиць Голосіївського району. В авто знаходився один водій, який помітно нервував.

– Під час поверхневої перевірки транспортного засобу у багажному відділенні інспектори виявили 4 дренажні решітки для стоку води. Пояснити походження виявленого громадянин не зміг, – розповіли патрульні.

Поліцейські затримали чоловіка, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин.

За крадіжку решіток чоловік може сісти за грати на 3 роки. Нагадаємо, що стільки же років ув’язнення загрожує власникам та працівникам пунктів прийому металобрухту, якщо у них знайдуть кришки люків, устаткування пожежних гідрантів тощо.

 

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ