На Святомиколаївському трапезному храмі встановили купол та хрест

image
19 Травня 2022, 18:08
Поділитися:

19 травня на Святомиколаївському трапезному храмі встановили купол та хрест, які були освячені перед цим. Також відбувся молебень. Нагадаємо, будівництво храму розпочалося рік тому. За цей рік звели стіни, вкрили дах. У жовтні 2020 року був закладений перший камінь у фундамент храму. Тоді Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершив чин освячення хреста та наріжного каменя для будівництва нового трапезного храму на честь святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських Чудотворця.

У трапезному храмі будуть звершуватися таїнства хрещення, вінчання, поминки, а також проводитися молебні. У трапезному храмі можна буде споживати їжу.

Вірян Православної церкви України в нашому місті стає все більше. Тож є потреба у новому храмі. Отець Микола, Благочинний Білоцерківського району, настоятель церкви Покрови Божої Матері, зазначив: «Ми будуємо своє, на своїй рідній землі з Божою допомогою та на пожертви наших білоцерківців. Сподіваємося до кінця року завершити основну частину внутрішніх та зовнішніх робіт».

Джерело: БЦ-News: новини Білої Церкви / Белая Церковь — БЦ News — БЦ News