На столичних Позняках правоохоронці та рятувальники вгамували чоловіка, який підпалив власну квартиру (фото)

image
30 Грудня 2022, 19:06
Поділитися:

30 грудня 2022 г. 19:02

Сьогодні, 30 грудня, у Дарницькому районі Києва правоохоронці та рятувальники спільними зусиллями вгамовували чоловіка, який підпалив власну квартиру. В результаті його дій сталося задимлення багатоквартирного будинку. Лише завдяки злагодженим діям рятувальників та спецпризначенців вдалося запобігти наслідками загорання інших осель.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у багатоповерхівці на вулиці Олійника у Дарницькому районі столиці невідомий чоловік погрожує підпалити квартиру. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, аварійно-рятувальна служба, співробітники ДСНС, спецпризначенці полку поліції особливого призначення № 1, бійці КОРДу та лікарі”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місці правоохоронці встановили, що мешканець однієї з квартир будинку, перебуваючи в неадекватному стані, підпалив приміщення власної квартири, у результаті чого сталося задимлення будинку.

Як повідомили в КАРС “Київська служба порятунку”, рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували віконні решітки та надали доступ вогнеборцям та поліції Києва до квартири.

Завдяки злагодженим діям рятувальників, вогнеборців та поліції чоловіка вчасно було звільнено, пожежу ліквідовано. Винуватець пожежі, киянин 1986 року народження, при спілкуванні із правоохоронцями пояснити мотиви свого вчинку не зміг.

За фактом протиправних дій зловмисника розпочато кримінальне провадження. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, 10 грудня у Голосіївському районі столиці стався вибух на 13-му поверсі 24-х поверхового житлового будинка по вул. Паньківській, 20. Бійці ДСНС вивели з верхніх поверхів 10 жителів на безпечну відстань. Пожежу, яка сталася через коротке замикання електромережі та вибух акумулятора, ліквідували менше ніж за годину.

Читайте: Цього року “Київська служба порятунку” врятувала понад 120 громадян, а “Муніципальна охорона” виявила 13 тисяч правопорушень, – КМДА

Фото: ГУ Нацполіції в Києві, КАРС “Київська служба порятунку”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона