На столичних Нивках при пожежі в багатоповерхівці врятували людину (фото)

image
17 Травня 2022, 17:32
Поділитися:

17 травня 2022 г. 17:23

Сьогодні, 17 травня, в Подільському районі Києва виникла пожежа на останньому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Вогонь охопив дах будівлі та балкон нижнього поверху. Бійці ДСНС при гасінні пожежі врятували людину, за попередніми даними більше постраждалих та жертв немає.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“17 травня о 15:17 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Виговського, 8 г, що у Подільському районі столиці”, – повідомили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Бійці ДСНС, які прибули на місце, встановили, що горить квартира на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку з розповсюдженням полум’я на дах будинку. Також сталося загоряння на балконі 2-поверху через обвал дерев’яних конструкцій горішнього балкону.

Рятувальники локалізували пожежу на площі 1 200 кв.м о 16:26, ліквідація триває. Під час гасіння пожежі врятовано 1 людину.

На місці події залучено 15 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 85 рятувальників.

Нагадаємо, 15 травня у Дніпровському районі столиці виникла пожежа в 9-поверховому житловому будинку на вул. Алматинській, 64-А. Під час гасіння пожежі на свіже повітря було евакуйовано 30 людей.

Читайте: В ніч на 12 травня в Києві горів кинотеатр “Тампере”

Фото: ГУ ДСНС в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона