На Столичному шосе через смертельне ДТП ускладнено рух транспорту

image
22 Січня 2024, 09:35
Поділитися:

22 січня 2024 г. 09:22

Сьогодні, 22 січня, у Києві сталась дорожньо-транспортна пригода на Столичному шосе. Через ДТП рух транспорту на шосе ускладнено.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Патрульної поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У зв’язку з ДТП на Столичному шосе рух транспорту ускладнений від метро “Видубичі” у напрямку проспекту Науки”, – йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал “Київ Оперативний” повідомляє, що на Столичному шосе був збитий пішохід, який намагався перебігти шосе із 8 смугами швидкісного руху. При цьому, поруч з місцем події є підземний пішохідний перехід.

За інформацією телеграм-канала, водій автомобіля Mercedes їхав у лівій смузі. Побачивши пішохода, він натиснув на гальма, але уникнути зіткнення не зміг. Після зіткнення з пішохода Mercedes зіткнувся з автомобілем Mitsubishi.

На жаль, пішохід загинув на місці.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, 20 січня на Кільцевій дорозі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Попередньо водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням та зіштовхнувся з іншим авто і маршруткою. Надалі легковик вилетів на зупинку громадського транспорту та на смерть збив чоловіка, який там стояв.

Читайте: У Києві на Кільцевій дорозі автівка на смерть збила чоловіка на зупинці громадського транспорту

Фото: Київ24.news

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона