На столичному Печерську з вересня зміниться рух тролейбусного та трьох автобусних маршрутів (схеми)

image
30 Серпня 2023, 19:16
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 18:44

У Печерському районі столиці від початку осені рух громадського транспорту на вулиці Князів Острозьких буде закритий ділянкою від вулиць Омеляновича-Павленка до Івана Мазепи в напрямку станції метро “Арсенальна”. Відповідно закриють проїзд тролейбусів № 38, на автобусах № 25, 62 та тимчасовому автобусному маршруті № 38-ТР відбудуться зміни у русі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, зміни в роботі наземного громадського транспорту відбуваються у зв’язку з виконанням робіт із будівництва та приєднання до зовнішніх інженерних мереж теплопостачання будівлі корпусу № 5 на вулиці Князів Острозьких, 8.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На цей час наземний громадський транспорт курсуватиме:

автобусний маршрут № 25 – у напрямку Національного музею історії України у II світовій війні від залізничної станції “Київ-Волинський” до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі – вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська;

тимчасовий автобусний маршрут № 38-ТР “Ст. м. “Видубичі” – Національний музей історії України у II світовій війні” трасою: Залізничне шосе – вул. Михайла Бойчука – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Князів Острозьких – вул. Омеляновича-Павленка (у зворотному напрямку – вул. Князів Острозьких) – вул. Лаврська.

автобусний маршрут № 62 – у напрямку Контрактової площі від Ботанічного саду до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Івана Мазепи, далі за власним маршрутом;

На тролейбусному маршруті № 15 збільшиться кількість рухомого складу відповідно до пасажиропотоку.

Окрім того, автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі № 470, 520 рухатимуться за наступними схемами руху:

№ 520 – від ст. м. “Видубичі” до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська;

№ 470 – від вул. Закарпатської до вул. Князів Острозьких за власним маршрутом, далі вул. Омеляновича-Павленка – вул. Лаврська.

Нагадаємо, у столиці з 24 серпня до 2 вересня на Північному мосту частково обмежують рух транспорту. Дорожники проводять аварійний ремонт плити мостового полотна.

Читайте: Рух вулицею Нова в Солом’янському районі обмежать через ремонт до листопада (схема)

Фото: Київпастранс

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона