На столичному Дарницькому мосту рятувальники деблокували з автівки постраждалого в ДТП

image
15 Січня 2023, 12:04
Поділитися:

15 січня 2023 г. 12:03

У Києві вчора, 14 січня, у вечірній час сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП). На Дарницькому мосту зіткнулися автомобілі Toyota C-HR та Volkswagen Tiguan, одну особу рятувальникам прийшлося деблокувати із потрощеного легковика.

Про це, як передає KВ йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“14 січня, о 22:17, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині дороги на Дарницькому мосту, що у Дарницькому районі столиці, виникла дорожньо-транспортна пригода”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Внаслідок зіткнення автомобілів Toyota C-HR та Volkswagen Tiguan, водія автомобіля Toyota було затиснуто між сидінням та панеллю приладів.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту, деблокували потерпілого чоловіка. За попередніми даними, чоловік отримав перелом лівої верхньої кінцівки та зміщення лівої нижньої кінцівки в районі тазової кістки, потерпілого передали фахівцям медичної служби для подальшої госпіталізації.

Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, у Київській області протягом 2022 року на автодорогах зафіксовано 9282 дорожньо-транспортних пригод (ДТП). Також в автопригодах за рік травмувалося 1551 людей, а 183 осіб загинуло.

Читайте: На трасі Київ-Одеса рятувальники деблокували з автівки двох постраждалих в ДТП

Фото: ГУ ДСНС в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона