На столичній Оболоні рятувальники дістали вмерзле в кригу озера тіло чоловіка

image
31 Січня 2023, 16:14
Поділитися:

31 січня 2023 г. 16:03

Столичні рятувальники вилучили з озера Редькіне в Оболонському районі тіло чоловіка. Тіло чоловіка віком приблизно 60-65 років вмерзло в кригу водойми.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби ГУ ДСНС у Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Повідомлення про те, що на озері Редькине, неподалік вул. Богатирської, 30а, що в Оболонському районі столиці, знаходиться тіло людини надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві сьогодні, 31 січня, о 8:47.

До місця виклику відразу ж було направлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Як виявилося, на відстані 35 м від берега знаходилось замерзле в кригу тіло чоловіка віком приблизно 60-65 років.

Як повідомляється, за допомогою шанцевого інструменту та водолазно-рятувального спорядження, тіло було вилучено з криги, доставлено до берега та передано слідчо-оперативній групі. Причину та обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронні органи.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, 26 січня у Подільському районі столиці рятувальники отримали повідомлення, що у Дніпрі, біля Петрівського залізничного мосту, знаходиться тіло людини. Прибувши на місце, водолази ДСНС дістали з річки тіло жінки віком приблизно 30-35 років.

Читайте: У Києві біля Петрівського залізничного мосту рятувальники дістали з Дніпра тіло жінки

Фото: пресслужба ГУ ДСНС у Києві.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона