На столичній Дарниці затримали чоловіка, який збував наркотики, ховаючи їх у гіпсове “каміння” (фото, відео)

image
17 Травня 2023, 17:52
Поділитися:

17 травня 2023 г. 17:45

У Дарницькому районі Києва правоохоронці викрили наркозбувача. Молодий киянин купував через мережу Інтернет канабіс та надалі збував наркотики дрібними “партіями”. Згортки з “товаром” наркоділок маскував у гіпсову суміш.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, викрили збувача оперативники Дарницького управління поліції під час відпрацювання району. Правоохоронці помітили чоловіка, що розкладав на вулиці камінці, які при перевірці виявились порціями наркотиків, залитими у гіпс.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Встановлено, що чоловік замовив у Інтернеті наркотичну речовину – канабіс, з метою подальшого збуту. Вдома він розфасовував наркотик на дози та поклавши у зіп-пакет заливав гіпсовою сумішшю, аби придати вигляд каміння та потім сховати на вулиці для “клієнтів””, – йдеться в повідомленні.

Під час поверхневої перевірки поліцейські вилучили у молодого чоловіка декілька пакунків із наркотиками, крім того він показав правоохоронцям, де вже встиг сховати інші. За місцем його мешкання поліцейські виявили та вилучили пакунки з канабісом, електронні ваги та зіп-пакети для фасування. “Бізнесменом” виявився 23-річний киянин, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Підозрюваний перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Бучі затримали двох молодиків, які влаштувалися “на роботу” кур’єрами Інтернет-каналу, через який продають наркотики. Товар збувачі маскували під посилки з одягом. Загальна вартість вилученого в обох зловмисників, за цінами чорного ринку, становить понад мільйон гривень.

Читайте: На Фастівщині старосту села викрили при збуті наркотиків мешканцям громади

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона