На столичній Борщагівці затримали наркоторговця

image
9 Грудня 2022, 14:06
Поділитися:

9 грудня 2022 г. 14:04

У Святошинському районі Києва правоохоронці викрили чоловіка, який організував торгівлю наркотичними та психотропними речовинами з приміщення власної квартири. Відтепер йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

Про це, як передає KВ, йдетьсяв повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики у Святошинському районі, працівники відділу кримінальної поліції під час відпрацювання оперативної інформації.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Правоохоронці з’ясували, що фігурант організував торгівлю наркотичними та психотропними речовинами з приміщення власної квартири знайомим за готівку, з “рук в руки”.

Поліцейські провели контрольну закупку, під час якої хлопець продав психотропну речовину – амфетамін.

За місцем проживання чоловіка провели санкціонований обшук, під час якого вилучили три пакетики і пластикову колбу з, ймовірно, солями “PVP” та згорток із речовиною, схожою на амфетамін, які направили на експертизу.

Слідчі Святошинського управління поліції під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 307 КК України – збут психотропних речовин. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Нагадаємо, у столиці затримали наркоділка, який створив Інтернет-магазин та збував через нього психотропи по всій країні. Правоохоронці вилучили в 19-річного наркобізнесмена заборонені засоби на суму близько півмільйона гривень. Наразі слідчі повідомили йому про підозру, за вчинений злочин порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте: Столичні правоохоронці вилучили у наркозбувачів “товару” на понад пів мільйона гривень (фото)

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона