На станції «Золоті Ворота» показують сильних жінок

image
23 Вересня 2019, 09:41
Поділитися:

У фойє станції метро «Золоті ворота» відкрилася виставка фоторобіт конкурсу «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади».

Фотографії присвячені питанням гендерної рівності у громадах.

– Було отримано майже 700 дивовижних світлин на фотоконкурс, який тривав з 21 травня до 18 червня. Приголомшливі фотографії зафіксували незліченну кількість захоплюючих моментів того, яксучасні жінки приймають виклики у повсякденному та робочому житті, – зазначила Аня Фішер, одна із керівниць програми «U-LEAD з Європою».

Мета фотоконкурсу – пояснити, що гендерна рівність є першим фундаментальним принципом прав людини та її цінностей, і також значною мірою сприяє добробуту суспільства, оскільки вона дає жінкам можливість реалізувати свій потенціал у всіх сферах життя.

Всеукраїнський фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади» реалізується Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ