На ринку нерухомості зростає кількість угод на квартири бізнес-класу, – DIM

image
28 Листопада 2023, 09:44
Поділитися:

28 листопада 2023 г. 09:27

У Києві зростає попит на квартири бізнес-класу, в яких один квадратний метр коштує від 2000 доларів США. Однак, триває тенденція до зменшення середньої площі квартир.

Про це KВ стало відомо з публікації групи компаній DIM у соціальних мережах.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Так, середня площа квартир зменшилась на 10-15%. Директорка з маркетингу DIM Дарія Бедя розповіла про фактори, що наразі приваблюють інвесторів на ринку. Бізнес-клас займає 25% в структурі продажів компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, зацікавленість інвесторів підвищує продумана концепція проекту, конкурентні видові характеристики, динамічність будівництва, гнучкість фінансових умов, широкий спектр послуг сервісної компанії і репутація девелопера. Також, клієнти звертають увагу на наявність підземного паркінгу з ліфтом і кількість паркомісць.

Критеріями попиту планування квартири називають правильні геометричні форми, наявність панорамної вітальні площею від 30 квадратних метрів, класичне планувальне рішення, або євроформат з ізольованими кімнатами, майстер-спальня від 20 квадратних метрів з гардеробом та санвузлом, дитяча кімната від 25 квадратних метрів з санвузлом.

Усього, девелопер пропонує два проекти бізнес-класу, що підпадають під проаналізовані критерії попиту. Це столичні A136 Highlight Tower та клубний дім OLEGIV Podil.

Як раніше писала KВ, група компаній DIM доєдналась до державної програми “єВідновлення”, в рамках якої українці, житло яких було знищено внаслідок російської агресії, можуть отримати нову квартиру в одному з житлових комплексів забудовника.

Читайте: Група компаній DIM долучилася до програми відновлення зруйнованого житла

Фото: DIM

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона