На реставрацію “Київської картинної галереї” виділили ще понад 10 млн гривень

image
17 Серпня 2023, 14:04
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 14:02

Національний музей “Київська картинна галерея” планує витратити ще понад 10 млн гривень на реставрацію своєї будівлі. Місяць тому Київська картинна галерея заключила два договори на реставрацію будівлі за 10 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

9 серпня Нацмузей “Київська картинна галерея” оголосив тендер на закупівлю послуг з реставрації будівлі музею, який постраждав внаслідок воєнних дій у період збройної агресії російської федерації проти України. На ремонт планується витратити 10 млн 220 тис. 987 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 серпня, а сам аукціон має відбутися 18 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується провести ремонт вікон, дверей, світильних ліхтарів, а також відновити оздоблення приміщення бібліотеки.

Ремонт хочуть завершити до 1 грудня.

Нагадаємо, в липні Київська картинна галерея провела тендери на реставрацію будівлі цього національного музею, що знаходиться у Шевченківському районі столиці. Архітектурне бюро, що готує проєктну документацію, та підрядник робіт мають впоратись з усуненням пошкоджень від ракетних обстрілів до зими.

Читайте: Ремонт пошкодженої ракетами Київської картинної галереї оцінили в 10 млн гривень

Фото: відкриті джерела.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона