На ремонт міжбудинкових проїздів у Броварах додали коштів. Де саме відремонтують | Трибуна

На ремонт міжбудинкових проїздів у Броварах додали коштів. Де саме відремонтують | Трибуна
7 Червня 2024, 20:35
Поділитися:

Сьогодні під час позачергової сесії депутати внесли зміни до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення. Відтак на реконструкцію, капітальні та поточні ремонти внутрішньоквартальних міжбудинкових проіздів, тротуарів додали 5 млн грн.

А саме на:

капітальний ремонт проїзної частини прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів із відновленням елементів благоустрою по вул. Героїв України, 19 та бульв. Незалежності, 2;
капітальний ремонт проїзної частини прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів із відновленням елементів благоустрою по вул. Чорних Запорожців, 66, 66-А;
капітальний ремонт проїзної частини прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів із відновленням елементів благоустрою по вул. Петлюри Симона, 23-А, 23-Б.

«Ці будинки в дворі давно потребують капітального ремонту, але зараз ми до них дійшли, щоб прибрати ямковість і привести міжбудинковий проїзд до нормального стану», – повідомила начальниця УБЖКГІТ Світлана Решетова.

«Загалом у переліку проїздів, що чекають ремонту, вже близько 20 об’єктів , і це ще не заходили в район вул.Грушевського і Торгмашу – ці вулиці будуть наступними», – додала Решетова.

Також  для проведення поточного ремонту дорожнього покриття по бульвару Незалежності та по вул. Героїв України депутати збільшили обсяг фінансування КП «Бровари – Благоустрій» на 2 млн грн.

Читайте також:

У Броварах бювети під час відключення електроенергії не працюватимуть. Чому і що робити?
Будівництво початкової школи на Торгмаші: зріжуть 33 дерева. Старт робіт чи замилювання очей?
Мобілізація, тарифи та пенсії: основні зміни, що очікують українців із червня 2024 року
У Броварах у парку «Перемога» планують побудувати меморіальний комплекс пам’яті наших Захисників

Джерело: Трибуна – Бровари