На реальних прикладах українські компанії навчать соціальній відповідальності

image
5 Вересня 2019, 15:31
Поділитися:

В Україні створили перший каталог ініціатив корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), який на прикладах найуспішніших компаній розповідає про найбільш вдалі проекти, втілені бізнесом у громадській сфері. У каталозі представлено близько 50-ти компаній та 30-ти проектів.

Про це «Вечірньому Києву» повідомила прес-служба інноваційного парку UNIT.City з посиланням на партнерську платформу Pro Bono Club Ukraine.

– Pro Bono Club Ukraine створює перший в Україні каталог КСВ-ініціатив. Мета проєкту – дослідити ключові інсайти, практики та тренди у сфері КСВ та зробити співпрацю бізнесу з громадським сектором ефективнішою. У каталозі буде представлено близько 50 компаній та 30 проектів, йдеться у повідомленні.

За інформацією дослідників, крім каталогу компаній та організацій, які реалізують КСВ-проекти, вони також презентують великий звіт зі статистичним оглядом сфери КСВ.

Дослідження буде містити інформацію про:

– фокусні напрями КСВ компаній;

– внутрішній огляд КСВ в компаніях;

– найкращі практики КСВ;

– громадські організації та благодійні фонди для співпраці.

За словами кураторки Pro Bono Club Ukraine Анни Мазур, вони прагли зібрати якомога більше КСВ-кейсів з українського бізнесу, бо це може значно полегшити комунікацію між компаніями та громадськими організаціями

– Ринок КСВ в Україні активно розвивається, але ми не завжди встигаємо будувати прозору комунікацію та партнерські зв’язки, без яких не можлива побудова сильного сектору. Саме тому ми і вирішили створити цей каталог, розповіла вона.

Каталог буде презентовано під час міжнародного щорічного зібрання European Pro Bono Summit, яке відбудеться 26 вересня в UNIT.City.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ