На проспекті Григоренка перекрито рух транспорту

image
22 Червня 2020, 11:43
Поділитися:

Рух на 100-метровій ділянці проспекту Петра Григоренка повністю перекрито. Рятувальники продовжують розбирати завали будинку, що вибухнув.

– Повністю перекритий рух на 100-метровій ділянці проспекту Петра Григоренка – від перехрестя проспект Петра Григоренка/вулиця Соломії Крушельницької до будинку № 36 на проспекті Петра Григоренка. Світлофорний об’єкт за адресою проспект Петра Григоренка, 36 не працює, повідомляють у КП «Центр організації дорожнього руху».

Водіїв просять врахувати цю інформацію, плануючи маршрут в районі житлового масиву Позняки.

Нагадаємо, вчора, 21 червня, о 10:00 у столиці на вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух, попередньо газоповітряної суміші без подальшого горіння. Пошкоджено 40 квартир одного під’їзду, де зареєстровано 125 громадян. Зруйновано 16 квартир, із 9 по 4 поверхи.

У зв’язку з постійною загрозою обрушення конструкцій та обмеженим простором для роботи інженерної техніки, рятувальники працюють вручну, із застосуванням колінчатих підйомників і підйомного крану.

Місто надає необхідну допомогу всім постраждалим внаслідок вибуху будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Вже переселили 45 мешканців.

Мешканцям прилеглого під’їзду № 5 (зареєстровано 71 особу), у супроводі рятувальників дозволено забрати зі своїх квартир документи та речі першої необхідності та запропоновано розселитися у школі-інтернаті № 12.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ