На проєкти укриттів для ліцеїв Фастова і Борової витратять 1,2 млн гривень

image
21 Вересня 2023, 15:25
Поділитися:

21 вересня 2023 г. 15:05

Управління освіти Фастівської міської ради хоче до середини грудня розробити проектно-кошторисну документацію при будівництві укриття Борівського академічного ліцею та Фастівського ліцею №1. Вартість робіт оцінили в 1,2 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

15 вересня Управління освіти Фастівської міськради оголосило два тендери на закупівлю послуг з розробки проектів реконструкції укриттів для ліцеїв Фастова і Борової, на що хочуть витратити 1,2 млн гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно першого оголошення, планується розробити проектно-кошторисну документацію при будівництві укриття Борівського академічного ліцею в смт. Борова по вул. Миру, 36. За вказані роботи хочуть заплатити 600 тис. гривень.

Друге оголошення передбачає розробку проектно-кошторисної документації при будівництві укриття Фастівського ліцею №1 по вул. Героїв Чорнобиля, 9, на що також планується витратити 600 тис. гривень.

Розробити проектно-кошторисну документацію хочуть до 15 грудня.

Про те, що Київщина купувала на минулому тижні дивіться у відео KВ.

Нагадаємо, Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації (КОДА) може витратити близько 39,7 млн гривень, щоб замовити будівництво укриття на території ліцею “Патріот” у м. Бориспіль. На виконання будівельних робіт у підрядника буде понад рік – до кінця грудня 2024 року.

Читайте: Область планує спрямувати майже 40 млн гривень на будівництво укриття в одному з бориспільських ліцеїв

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона