На проєкти допомоги людям з інвалідністю держава виділяє пів мільйона гривень

image
30 Серпня 2023, 13:30
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Громадські об’єднання, що надають соцпослуги людям з інвалідністю, можуть отримати у 2023 році державну підтримку в розмірі до 500 тис. грн. Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю приймає конкурсні проєкти до 7 вересня поточного року.
Про це йдеться на Урядовому порталі.
«Цьогоріч конкурс для громадських організацій, які представляють людей з інвалідністю, орієнтований на надання соціальних послуг. Ці послуги – виключно про доступ людини з інвалідністю та її родини до професійної допомоги в своїй громаді, забезпечення доступу до підтриманого проживання, догляду вдома, працевлаштування, адаптацію», – зазначила заступник Міністра соціальної політики України Уляна Токарєва.
Участь у конкурсі можуть взяти громадські об’єднання, які не менше року провадять статутну діяльність, надають соціальні послуги за місцем проживання, сприяють зайнятості осіб з інвалідністю та їх залученню до місцевої спільноти.
Уся вичерпна інформація про умови участі в конкурсі – на сайті Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

Контакти для додаткової інформації: (044)293-17-63,
е-mail: [email protected].

Для участі в конкурсі потрібно подати відповідну заяву та опис проєкту через електронну систему проведення конкурсу (програмний модуль«Е-Конкурси» платформи ВзаємоДія). Під час реєстрації конкурсних пропозицій електронна система автоматично присвоїть учаснику унікальний код реєстрації у системі. Це – сигнал того, конкурсну пропозицію отримано.



Джерело: ITV