На профілактику злочинності та зміцнення правопорядку на території Броварської громади додали 4 млн грн | Трибуна

На профілактику злочинності та зміцнення правопорядку на території Броварської громади додали 4 млн грн | Трибуна
9 Травня 2024, 19:53
Поділитися:

Сьогодні під час позачергової сесії депутати дофінансували програму профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свободи громадян на території Броварської міської громади на 4 млн грн.

2 млн грн підуть на придбання спеціалізованого автомобіля для Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Спецтехніка потрібна для забезпечення першочергових завдань щодо огляду місця пригод, проведення судових вибухо-технічних і пожежо-технічних експертиз та знешкодження вибухових предметів і їх частин.

Ще 2 млн грн розподілили на придбання будівельних матеріалів та послуг із ремонту службових приміщень особового складу поліції особливого призначення.

Таким чином загальний обсяг фінансування для реалізації Програми в 2024 році наразі становить 14 млн 500 тис. грн. Але ця сума не остаточна, бо попри те, що в громади вилучили ПДФО, поліція й надалі розраховує на  матеріальну підтримку з місцевого бюджету.

Нагадаємо, що за минулий рік Броварське РУНП відзвітувалося про допомогу з бюджету міста на суму майже 15 млн 500 тис.грн. У 2022 році в рамках програми профілактики злочинності міська рада профінансувала поліцію майже на 2 млн 500 тис. грн. Цьогоріч на потреби поліції закладали 3 млн грн, але вже за пів року довели цю цифру до 14,5 млн грн.

Читайте також:

У Броварах планують побудувати для Нацполіції тренінговий центр

Інтернет- шахрайство: поліція Київщини застерігає громадян

Програму допомоги ЗСУ дофінансують на 3 млн грн

У Броварах програму підтримки захисників і захисниць вчергове дофінансують

Джерело: Трибуна – Бровари