На правому березі Києва можливе пониження тиску води, у Святошинському районі перебої з електропостачанням через обстріли передмістя – КМДА

image
26 Березня 2022, 13:34
Поділитися:

26 марта 2022 г. 13:26

Сьогодні, 26 березня, у Києві на правому березі протягом дня можливий понижений тиск води, а в Святошинському районі місцями відсутнє електропостачання через обстріли окупантів у передмісті.

Про це КВ стало відомо з повідомлення Київської міської державної адміністрації (КМДА).

“Святошинському районі відсутнє електропостачання через відключення двох ліній внаслідок бойових дій у передмісті – у напрямках Гостомеля та Ірпеня. Наразі відключені дві лінії 110 кВ”, – йдеться в повідомленні.

в Телеграм

В КМДА повідомили, що аварійні служби одразу почнуть огляд та оцінку пошкодження після завершення активних бойових дій. Наразі робота фахівців неможлива, бо окупанти продовжують обстріли.

На ліквідацію пошкоджень, за інформацією Київських електромереж, потрібно кілька годин. У зоні знеструмлення заклади охорони здоров’я перейшли на резервне живлення.

Також, згідно повідомлення столичної влади, на правому березі протягом дня можливий понижений тиск води.

Відключення ліній призвело до знеструмлення трьох насосних станцій у столиці. ПрАТ “АК “Київводоканал” вживає заходів для стабілізації тиску. Місто продовжує надавати послугу водопостачання.

Нагадаємо, за рішенням військового командування, комендантська година в Києві та Київській області триватиме з 20:00 сьогоднішнього вечора до 7:00 ранку понеділка – 28 березня.

Читайте: За минулу добу сапери ліквідували на Київщині та в столиці понад 80 вибухонебезпечних предметів, – ДСНС

Фото: колаж КВ

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона