На порядку денному КОДА розробка програм з розвитку соцпослуг в громадах

image
16 Вересня 2019, 22:37
Поділитися:

У Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань розвитку соціальних послуг в громадах із метою підтримки сімей з дітьми та попередження інституціалізації дітей на Київщині. Участь у роботі взяли голова КОДА Михайло Бно-Айріян та Уповноважений Президента з прав дітей Микола Кулеба.

У ході роботи присутні підняли проблемні питання щодо превентивних заходів, фінансування, розробки програм навчання для школярів, програм охорони здоров’я, медичної субвенції, допомоги кризовим сім’ям, усиновлення та інших соціальних проблеми області. Учасники обговорили пріоритети роботи, висловлювали свої ініціативи та ідеї щодо прийняття програм.

Голова Київської ОДА наголосив на важливості підтримки кризових сімей та соціального захисту дітей.

«Необхідно кардинально змінювати та розгортати ситуацію з соціальним захистом дітей. Те, що відбувається зараз – пережитки минулого. Я хочу повністю все перезавантажити. Наразі треба повністю розібратися в ситуації, подивитися хто готовий працювати над змінами і обговорити ідеї. Давайте зробимо регіон гарним прикладом. Хочу щоб роботи проходили швидко та ефективно, тому готовий підтримувати ваші ініціативи», – заявив очільник області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація