На Подолі відкрили ресторан-Паляничну, яка збиратиме кошти для поранених українських військових

image
31 Грудня 2022, 13:04
Поділитися:

31 грудня 2022 г. 13:02

Тепер кожен може стати волонтером, задонатити і пригостити військових у знак пошани. Адреса закладу вулиця Сагайдачного 8/10.

Про це KВ повідомила команда проєкту.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Команда проекту планує усі зібрані в ресторані кошти направляти на створення реабілітаційний хаб “Захисник” на Київщині.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Авторка проєкту Ганна Максимчук зазначає, що в реабілітаційному хабі військові зможуть отримати медико-психологічну реабілітацію та адаптуватися до нових умов життя. На його території будуть розміщені: ферма, гончарна майстерня, спорткомплекс, ресторан, кінотеатр тощо.

А вже зараз на Подолі можна смачно поїсти, допомогти ЗСУ та зустріти однодумців.

До проєкту вже долучились відомі журналісти, художники, народні артисти України, композитори, лікарі, психологи. Тому тут постійно будуть проходити соціально важливі заходи, каже член команди політологиня Олександра Ковальчук.

Фішкою Паляничної “Захисник HUB” є унікальні страви, майстер-класи та кулінарна школа під керівництвом ресторатора Ігор Савчук. У день презентації закладу він разом із селебріті ліпили вареники, які одразу передали до святкового столу у військові шпиталі столиці.

Читайте: ООН виділяє додаткові 20 млн доларів на допомогу українським волонтерам

Фото: команда проєкту

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона