На початку повномасштабного вторгнення рф всі мости в Києві були заміновані

image
25 Лютого 2023, 19:11
Поділитися:

Українські військові, на початку повномасштабного вторгнення росії, замінували всі мости, через які можна було перейти з лівого на правий берег Києва.

Про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, області та України. Долучайтесь!

За його словами, у разі прориву росіян у столицю з півночі, усі мости було б підірвано.

Вони (мости – ред.) всі були заміновані. Була команда, якщо прорив – то обрізати можливість переходу з лівого берега на правий, – сказав Резніков.

Водночас президент Володимир Зеленський підтвердив, що це питання було обговорено на найвищому рівні, а українське командування було готове до будь-яких кроків.

Ми все обговорювали… Ми були щоденно готові до будь-яких кроків, – сказав він.

Також ми писали про те, що командувач Сухопутних військ Збройних Сил України – командувач оборони Києва та оперативного напрямку, Герой України генерал-полковник Олександр Сирський назвав найкритичніший момент операції по обороні Києва, яка тривала в період з 24 лютого по 2 квітня минулого року.

Крім того, розповідали, що зібрали ТОП-10 фейків російської пропаганди, які рф поширювала протягом дев’яти років російсько-української війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua