На першому етапі Кубку Броварського району з футболу вдруге за місяць зустрінуться ФК «Юніон» (Бровари) та «Селтік» (Плоске)

image
13 Червня 2019, 15:20
Поділитися:

У середу, 12.06.2019 на зборах футбольної Федерації Броварщини визначено час проведення першого етапу Кубку Броварського р-ну з футболу та проведено жеребкування серед учасників чемпіонату Броварського р-ну з футболу серед команд першої та вищої ліги.

Жереб визначив суперника і для броварського футбольного клубу «Юніон». За іронією долі ним став ФК «Селтік» із села Плоске. Місце та час матчу – с. Плоске, вул. Київська, шкільний стадіон, 16-го червня, 10:00.

Нагадаємо, що на початку місяця саме на цьому стадіоні зустрічались саме ці команди, але в рамках третього туру чемпіонату Броварського р-ну серед команд першої ліги. На той момент через значні травми броварчани грали в край обмеженому складі та програли плосківчанам з рахунком 6:1.

В суботу 16-го червня о 10:00 команда Руслана Семенця буде мати змогу довести всім, що та розгромна поразка була випадковістю та мати шанс пройти до наступного етапу Кубку Броварщини з футболу сезону 2019.
Інші пари-суперники, які зіграють свої матчі 15-16 червня:

ФК “Альянс” (Бровари) – ФК “Металург- Красилівка”
ФК СМ-25 (Семиполки) – ФК “Альтернатива” (Шевченкове)
ФК “Богданівка” – ФК “Десна” (Погреби)
ФК “Тарасівка” – ФК “Колос” (В.Димерка)
ФК “Ресмус” (Гоголів) – ФК “Літки”
ФК “Штурм” (Княжичі) – ФК “Димерка”
ФК “Зазим’я” – ФК “Фаворит” ( Требухів)
ФК “Арсенал” (Красилівка) – ФК “Рудня”

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed