На Переяславщині оголошено двомісячник благоустрою

image
25 Березня 2019, 11:21
Поділитися:

На Переяславщині оголошено двомісячник благоустрою
Автор Visnik, Опубліковано: Березень 25th, 2019

22 березня 2019  року в залі засідань Переяслав-Хмельницької РДА голова адміністрації Юрій Клименко провів нараду з питань проведення двомісячника благоустрою населених пунктів району.

В нараді взяли участь перший заступник голови адміністрації Андрій Коркач, заступник голови адміністрації Анна Скляренко, керівник апарату адміністрації Валерій Перчук та  відповідальні працівники РДА за організацію виконання заходів із благоустрою на території закріплених за ними сільських рад.

Голова адміністрації Юрій Клименко зазначив, що активна участь в заходах з благоустрою є вагомим внесок кожного жителя Переяславщини до досягнення належного екологічного та санітарного стану Переяслав-Хмельницького району. Тож, відповідальним працівникам необхідно тримати постійний зв’язок із головами сільських рад щодо питань проведення двомісячника благоустрою.

Також, в ході наради, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури управління економічного, агропромислового розвитку та житлового-комунального господарства адміністрації Олексій Гич поінформував, що до проведення заходів з благоустрою долучаються мешканці району, керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності, представники громадських організацій та молодь. В ході благоустрою триває робота щодо прибирання територій адміністративних приміщень сільських рад, територій шкіл, дитячих садочків, медичних закладів, закладів сфери торгівлі, території парків, дитячих майданчиків. Власники житлових будинків приватного сектору приводять до належного санітарного стану прибудинкові та прилеглі до садиб території, з метою зробити територію біля своїх домівок чистою та естетичною.

Керівник апарату адміністрації Валерій Перчук повідомив, що й цього року Переяслав-Хмельницька райдержадміністрація традиційно долучиться до Всеукраїнської акції «Посади своє дерево» та висадить молодий ліс на території Переяслав-Хмельницького району.

Джерело: Вісник Переяславщини