На Печерську рятувальники розбирають аварійні конструкції будинку після масштабної пожежі (фото)

image
27 Серпня 2023, 17:04
Поділитися:

27 серпня 2023 г. 17:02

У неділю, 27 серпня, в Печерському районі столиці рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) “Київська служба порятунку” продовжили розбір аварійних конструкцій будинку на вулиці Катерини Білокур. Дах будівлі вогонь знищив у п’ятницю, 25 серпня.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на Департамент муніципальної безпеки.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що роботи з демонтажу аварійних конструкції житлового будинку на столичному Печерську рятувальники КАРС розпочали в суботу, 26 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Перш за все за допомогою автокрану, наданого ДСНС, рятувальники демонтували пошкоджені вогнем конструкції даху триповерхівки для проведення подальших робіт з відновлення покрівлі.

У суботу, 26 серпня, на розборці аварійних конструкцій впродовж 7 годин працювали 6 рятувальників КАРС та 2 одиниці техніки. У неділю, 27 серпня, столичні надзвичайники продовжили ліквідацію наслідків пожежі.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва 25 серпня виникла пожежа у житловому будинку по вулиці Катерини Білокур. Вогонь розповсюдився по даху будівлі на загальній площі в 1 тисячу м. кв. На щастя, обійшлося без жертв, одній мешканці будинку надали медичну допомогу на місці.

Читайте: На столичному Печерську в будинку ліквідували пожежу площею в тисячу квадратних метрів (фото)

Фото: “КАРС”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона