На Печерську пройде фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю

image
10 Листопада 2020, 16:15
Поділитися:

13 – 20 листопада відбудеться  Фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «БАРВИ НАДІЇ».

Фестиваль проходитиме у презентаційному форматі та не передбачає оцінювання учасників, а лише показ їх творчих доробків.
Програма фестивалю включає в себе проведення концертних програм напрямку «Сценічні жанри», виставки творчих робіт напрямку «Прикладне мистецтво»,  заходи із захисту робіт напрямку «Сучасні технології», презентацію робіт напрямку «Літературна творчість» та церемонію нагородження Фестивалю.

Учасником фестивалю може стати будь-який бажаючий віком від 4 до 35 років, який проживає у Печерському районі міста Києва та має статус людини з інвалідністю
або відповідне медичне заключення. Для цього необхідно подати до 10 листопада онлайн заявку за посиланням.

 До участі у фестивалі допускаються колективні та індивідуальні творчі роботи за номінаціями:

1. Вокально-хоровий жанр: соло, хор, дует, вокально–інструментальний ансамбль.
2. Хореографічний жанр: солісти, дует/пара, колектив.
3. Інструментальний жанр: солісти, ансамбль до 4 осіб (включно), ансамбль 5 та понад   5 осіб.
4. Виконавче мистецтво: декламація, жестова пісня – соло, жестова пісня – колектив, авторська майстерність, оригінальний жанр.
5. Образотворче мистецтво: живопис (полотно, картон, дерево, олія, акрил, темпера); графіка (папір, акварель, туш, пастель, олійна пастель, олівець і т.д.).
6. Декоративно-ужиткове мистецтво (надається не більше 2 робіт від учасника): робота з природного матеріалу; вироби з бісеру; робота з тканиною; робота з ниткою; робота з паперу; ліплення; новаторська номінація.
7. Нерукотворна робота (входять роботи з образотворчого, декоративно-ужиткового  мистецтва, аудіовізуального мистецтва, які зроблені учасником не руками).
8. Аудіовізуальне мистецтво (фото,слайд-шоу; відео).
9. Модерація (створення та ведення власних сайтів, блогів і онлайн-товариств)
10. Авторська поезія та проза (поезія, проза, публіцистика).

Учасники фестивалю нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками.

Організатором заходу є Печерський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.Детально про умови заходу читайте у Положенні про фестиваль “Барви надії”.

Урочистості фестивалю будуть проводитися з дотриманням вимог карантинних обмежень, які діятимуть у м. Києві на момент їх проведення (відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS – CoV»). Учасники проходитимуть контроль температури тіла, дотримуватимуться маскового режиму та соціальної дистанції. У разі погіршення  епідеміологічної ситуації заходи будуть проводитись у форматі відеозйомок за окремим індивідуальним графіком, згідно умов карантинних обмежень, для подальшої онлайн трансляції соціальних мережах.

Марія Катаєва

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ