На Печерську проводять збори всіх мешканців через складну проблему

image
17 Січня 2020, 18:52
Поділитися:

Наближається травень, коли кияни мають визначитися із майбутнім управителем свого будинку. Окрім Солом’янського району, консультації про те, як вибрати управителя, надають у Печерському районі.

Щочетверга в приміщенні комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» проводяться зустрічі з ініціативними групами мешканців житлових будинків Печерського району з питань вибору управителя будинку та / або створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Під час зустрічі представникам житлових будинків членами робочої групи надаються консультаційні роз’яснення щодо переваг, порядку створення ОСББ відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» та вибору КП «Керуюча компанія» управителем відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

Мешканцям надаються роз’яснення про варіанти обслуговування будинку:

  • самообслуговування;
  • створення ОСББ;
  • вибір управителя.

На даних зустрічах ви отримаєте вичерпні відповіді щодо кроків проходження та спільної співпраці до вирішення та обрання форми управління багатоквартирним будинком.

Попередній запис за телефоном: 280-36-10.

Представниками житлово-експлуатаційної дільниці «Хрещатик» проведені збори з мешканцям житлового будинку за адресою: вул. Шовковична, 32/34, щодо створення ОСББ та обрання управителя. Після обговорень та надання роз’яснень, мешканці зацікавлені у створенні ОСББ.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ